XI Trobada d'autors i autores de l'H

29/04/2023, 19:52

El dissabte 22 al migdia i a la sala d'actes de la Tecla Sala es va realitzar la trobada bianual amb els autors i autores de L'Hospitalet i que sempre ha estat vinculada amb la festa dels llibres que es Sant Jordi. L'activitat estava organitzada per la Biblioteca Central Tecla Sala.

Ja han passat vint anys des de la primera edició del llibret/catàleg: 'Ciutat singular, llibres plurals', que feia un primer recull de la producció literaria hospitalenca als inicis del segle XXI i de la que n'eren editors la Llibreria Perutxo i el Centre d'Estudis L'Hospitalet.

Amb el pas dels anys, la Biblioteca Central de la ciutat, amb la col·laboració dels primers editors ha mantingut el repte d'anar recollint tota la creativitat literària que respira L'Hospitalet en aquesta publicació singular i bianual.

L'historiador Joan Camós (FOTOS) va fer una dissertació sobre l'obra magna del CELH: 'el Nomenclàtor' (2022) a on es descriu detalladament l'origen de tots els noms dels carrers i places de la ciutat. El seu discurs va ser molt enriquidor i ple d'anècdotes que més tard va completar en Carles Ferrer.