Notícies

Els propers 4, 5, 6 i de maig es farà la dinovena edició del RECERCAT, Jornada de Cultura i Recerca Local, que organitza la Fundació Institut Ramon Muntaner amb el suport i la coorganització del…

Associacionisme, Identitat local, Patrimoni cultural

El 5 de març es va portar a terme la 2a Jane’s walk FEP Sant Ramon: L’Hospitalet sota les bombes.

Història, Memòria democràtica

El proper dimarts 14 de març, tindran lloc les assemblees del CELH.

Associacionisme

En mig d’un ambient distès i agradable vam presentar els Quaderns d’Estudi número 36. L’acte que es va fer a la sala d’actes del Centre Cultural Tecla Sala.

Identitat local

Sala plena a la Casa de la Reconciliació de Can Serra per escoltar quines possibles sortides hi ha per a construir la pau en un món en guerra.

Associacionisme, Societat i coneixement

Aprofitant l’ocurrència de l’equip de govern municipal de nomenar fill adoptiu de l’Hospitalet el president del Mobile Word Congress, un americà que només ha trepitjat l’Hospitalet per rebre

Identitat local

El passat 30 de gener el Joan Camós va realitzar una ruta per la ciutat. Aquesta ruta va tenir com a eix temàtic l'urbanisme a l'Hospitalet.

Identitat local, Història, Patrimoni cultural

El dia 1 de febrer es va fer la presentació del llibre “ L’educació de persones adultes. Cinquanta anys de l’escola d’adults de Can Serra”.

Història, Educació

Un matí de dissabte fred però amb un sol magnífic, va acompanyar la vintena de persones que van participar en la ruta del Canal de la Infanta.

Patrimoni cultural, Història, Identitat local

Aquest número de Quaderns d’Estudi, el 36 de la col·lecció, conté un parell d’articles relacionats amb la pandèmia d’aquests darrers

Identitat local, Patrimoni cultural