Notícies

Un matí de dissabte fred però amb un sol magnífic, va acompanyar la vintena de persones que van participar en la ruta del Canal de la Infanta.

Patrimoni cultural, Història, Identitat local

Aquest número de Quaderns d’Estudi, el 36 de la col·lecció, conté un parell d’articles relacionats amb la pandèmia d’aquests darrers

Identitat local, Patrimoni cultural

El CELH ha cedit unes imatges del barri gentilesa de l'Òscar Garcés al programa Tot es mou de TV3.

Candel, de l’Hospitalet a la Marina de Barcelona. Un recorregut per descobrir i conèixer el Candel més lluitador, defensor de les minories i antifranquista.

Associacionisme, Identitat local, Història, Immigració, Patrimoni cultural, Memòria democràtica

Acabem un any que no ha estat malament del tot. Hem tornat a trobar-no i a compartir però des del CELH volem que el 2023 sigui molt millor.

Associacionisme

Tal i com vam anunciar el dissabte 26 de novembre es va fer la passejada pels nostres barris, un projecte dissenyat i organitzat per alumnes de 3r de l'ESO de l'escola Sant Ramon Nonat que

El passat dissabte 26 de novembre en Manuel Domínguez , president del CELH, ens va guiar durant la passejada pels barris de l'Hospitalet.

Identitat local, Patrimoni cultural, Història

El dijous 24 de novembre, Joan Camós donà una conferència a la biblioteca Josep Janés de Collblanc  amb el  títol  Immigració a l’Hospitalet.

Un any més, el Centre d'Estudis L'Hospitalet, arriba a la cita nadalenca amb l'edició d'un nou calendari amb unes magnífiques fotografies.

Identitat local, Història, Patrimoni cultural

El passat dimarts 15 de novembre a la seu dels Serveis Educatius de l'Hospitalet vam assistir a una conferència excel·lent de la Mestra, escriptora i

Identitat local, Història, Societat i coneixement