Ruta per la Vila Vella al mes de maig

04/05/2022, 18:26

Comencem el mes de maig amb empenta i una nova Ruta per la Vila Vella. El dimarts 3 de maig es va fer una altra ruta per la part més antiga de la ciutat. Incialment es tracta d'una ruta pensada per al professorat que treballa als centres d'ensenyament de l'Hospitalet. Però davant les peticions que tenim per fer aquest itinerari, l'hem obert a tothom i el resultat ha estat força interessant ja que hi han participat 22 persones, entre mestres, professorat i públic en general. Una ruta que posa en valor els punts d'interès  de la part més antiga de la ciutat ( de forma especial el carrer Xipreret i es seus voltants).

Que la ciutadania conegui la ciutat, la seva història i la seva "actualitat",és un dels objectius prioritaris del Centre d'Estudis i de les institucions i entitats que col·laboren en aquesta iniciativa. 

Una ruta que anirem mantenim dins del projecte "Conèixer l'Hospitalet" que portem a terme amb El Casalet, El Centre de Recursos Pedagògics de l'Hospitalet, el Museu de l'Hospitalet i el Centre d'Estudis de l'Hospitalet.