Marató de Re voltes

19/11/2021, 15:13

????El proper 27 i 28 de novembre hem organitzat un gran cap de setmana amb més de 30 #Revoltes arreu de Catalunya.  Les #Revoltes d’@omnium son itineraris en grup ???????? on alguns testimonis expliquen les seves vivències de les quals van ser o són protagonistes.✊. El Centre d'Estudis de l'Hospitalet col·labora en aquest projecte donant continuïtat a les diferents Re voltes que hem organitzat en els darrers 3 anys.


Participa-hi!
????lesrevoltes.cat


Les #Revoltes d’@omnium volen fer d’altaveu ???? de les lluites passades i el present dels barris. A través de testimonis volem recuperar, revaloritzar i visibilitzar la història quotidiana i popular dels col·lectius, llocs i protagonistes infrarepresentats en el relat i la memòria col·lectiva. 


Amb les #Revoltes volem crear vincles i fomentar la interacció́, el coneixement i el reconeixement mutus. Volem enfortir el teixit associatiu i les relacions comunitàries davant l’intent de fractura social i l’augment dels discursos d’odi.


Des del projecte #Revoltes posem en valor les històries quotidianes i fomentem la trobada entre els seus veïns i veïnes per reforçar la cohesió i el sentiment de pertinença col·lectiva.

Busca la teva (Re)volta més propera i participa-hi!
????lesrevoltes.cat