L'Escola d'Adults de Can Serra

06/02/2023, 10:00

El dia 1 de febrer es va fer la presentació del llibre “ L’educació de persones adultes. Cinquanta anys de l’escola d’adults de Can Serra”. Aquest llibre és el número 14 de la col·lecció “Josefina Gómez Olivares” del Centre d’Estudis de l’Hospitalet. 

La presentació es va fer a la sala d'actes del Centre Cultural Tecla Sala i va comptar amb les intervencions de Joan Camós en representació del Llegat Jaume Botey i Vallès que va destacar la figura del Jaume i el seu paper per possible aquesta escola. Manuel Domínguez també va intervenir en representació del Centre d’Estudis i la representació municipal va recaure en la regidora adjunta d’educació, Iman Aisa. 

La part central de la presentació va anar a càrrec de Maria Villanueva, coordinadora de la publicació que va destacar la importància del tema del llibre i la bona feina feta pels autors i autores dels diferents articles. I en representació dels autors i autores van intervenir, Enric Roldán que va destacar el paper de Jaume Botey en la creació de l’escola d'adults de Can Serra, intervenció que va estar il·lustrada per anècdotes força interessants i curioses. També va intervenir Alfons Formariz, que va parlar del passat, del present i del futur de l’ensenyament de persones adultes. Posant especial èmfasi en que encara ara hi ha alguna situació que s’arrossega des del començament de les escoles d’adults i va demanar més implicació a les administracions i va tancar les intervencions Carme Mestre exdirectora de l’escola d’adults de Can Serra que va parlar de la seva trajectòria i de la seu període com a directora d’aquesta escola.

L’acte va comptar amb una molt bona assistència que va arribar a les 86 persones.

En aquest enllaç podeu veure la notícia que ha fet la televisió de l'Hospitalet de l'acte de presentació.