L'assemblea del CELH

24/03/2021, 11:02

El dia 9 de març, gairebé un any després de la darrera assemblea i del confinament obligat per la pandèmia, el Centre d’Estudis va organitzar l’assemblea anual de socis i sòcies.

Una assemblea atípica tota vegada, ja que va ser telemàtica. De fet va ser la primera assemblea telemàtica de la història de l’entitat. Malgrat aquest fet i les limitacions de caire tècnic hi van assistir 21 persones.

En aquesta assemblea es van aprovar els punts preceptius obligats per llei i un cop acabada la part més formal el Manuel Domínguez en nom de la junta i de l’entitat va agrair la feina feta a la Núria Toril, que va causar baixa de la junta per motius personals, alhora que li va desitjar el millor de cara al futur i li recordava que sempre que vulgues es podia reenganxar com a membre de junta.

A continuació es va obrir un torn de paraula en el que es van tractar entre altres el paper de les entitats davant de les accions i intervencions de l’administració pública en temes que afecten el futur més immediat de la ciutat. En aquest punt hi va haver socis i sòcies que consideren que el CELH i la resta d’entitats haurien de jugar un paper més actiu i reivindicatiu sobre alguns dels projectes que aprova l’ajuntament. Després d’un petit i interessant debat al respecte es va donar per acabada aquesta assemblea amb un desig compartit: Poder tornar a les assemblees presencials que són sense cap mena de dubte l’essència associativa. La de la relació directe i personal.