Las diada de Sant Jordi a la Rambla Just Oliveras

29/04/2023, 20:16

El Sant Jordi del 2023, segurament passarà a la història com el de la total recuperació post pandèmia. Tot i caure en diumenge i amb molt bon temps, la gent no faltar a aquesta cita tan nostra.

El CELH, com cada any disposava d'una estoneta a l'estand de les Biblioteques de L'Hospitalet, concretament d'11 a 12. Allà  s'hi van aplegar tres dels quatre autors de la darrera novetat editorial de l'Entitat: Filant cultura, que van acabar de dedicar i signar els darrers llibres que quedaven fins esgotar la primera edició. També hi era El Francisco Javier Rodríguez Baena, autor d'Els altres parroquians  l'Enric Roldán i l'Enric Vilaplana que són dos dels autors que han participat en el llibre L’educació de persones adultes, La Martha Cedeño va ser-hi com autora d’un dels escrits del darrer número  dels Quaderns d’Estudis. I vam poder comptar ma la presència d’altres persones vinculades a l’entitat.

En definitiva un any més al Sant Jordi on es poden trobar les darreres novetats editorials i de forma molt especial les que tenen a la ciutat de l’Hospitalet i a autors i autores locals com a protagonistes.

En aquest sentit volem posar en valor la feina que es fa des del Servei de Biblioteques de la ciutat que organitza l’estand per a que la difusió de les novetats editorials hospitalenques sigui tot un èxit.