La mobilitat a debat

28/04/2024, 20:35

El dimecres 24 d'abril a l’Espai Pomezia del barri de la Florida es va debatre sobre la mobilitat sostenible a la ciutat. L’acte va comptar amb la intervenció de Ramon Carbó com a representant del CELH i entre molts temes es van poder tractar la importància d’utilitzar transports sostenibles per tal de millorar la contaminació i les aglomeracions de vehicles als carrers. En la conversa també es va comentar la necessitat d’escurçar les freqüències de pas dels transports públics, de forma especial la del metro.

Un altre dels temes tractats va ser la necessitat de replantejar el disseny reticular de la xarxa d’autobusos, la necessitat de reforçar el servei de l’autobús al barri.

L’optimització del transport de mercaderies a la ciutat també va ser present en la taula rodona, fins i tot es va apuntar la possibilitat de crear un “mini hub” a la ciutat.

Tot plegat sense deixar de banda, la creació de més carrils bici, la col·locació de pantalles acústiques i la incorporació del soterrament de les vies un fet que sense cap mena de dubte milloraria la vida i la connectivitat a la ciutat.

La conversa no va acabar sense una explicació de la història del metro a l’Hospitalet.

Acabem aquestes ratlles agraint a l’espai Pomezia l’organització d’aquesta taula rodona.