Joan Piera a l'Ateneu de Cultura Popular

24/05/2023, 13:07

La conferència va començar amb una petita explicació sobre que és el Centre d'Estudis i l'Ateneu, amb la idea de donar a conèixer el què són i el què fan per potenciar ambdues entitats i per apropar-les una mica més a la ciutadania.

El tema que es va tractar va ser pràcticament la recerca que Joan Piera va desenvolupar en l'article qaue va publicar al Quadern d'Estudis 36, i com es podria "relacionar" la ciutat de l'Hospitalet amb la cúpula nazi de l'Eva Turner. Finalment, va acabar amb un seguit de conclusions que van donar peu a un entretingut col·loqui entre els assistents a la conferència.

En el col·loqui, la gent va poder preguntar aquells petits dubtes que els havien quedat de la presentació, com també, preguntar sobre obres a consultar i sobre la relació del bar les rambles amb el tema objecte de la xerrada. La veritat és que va estar molt bé perquè la gent es va engrescar i va aportar idees. L'acte es va cloure amb un petit refrigeri gentilesa de l'Ateneu on va continuar de forma més distesa el col·loqui.

A l’acte hi van assistir una cinquantena de persones.

Des de d'aquestes línies agraïm a l'Ateneu de Cultura Popular l'organització d'aquest acte i les imatges que il·lustren aquesta informació.