Jaume Valls: Todo lo que pude

05/05/2020, 18:41

El CELH posa en marxa un altre projecte editorial. Una vegada més en col·laboració amb la plataforma de micrimecenatge MECENIX.

El llibre que us proposem compte amb un pròleg de José Fariñas i un epíleg de Manuel Domínguez i és el resultat de  la recopilació documental i de moltes hores de converses entre el Jaume Valls i el redactor de la publicació, Jesús Vila. Volem que aquest llibre sigui una memòria de Jaume Valls, un dels màxims representants de l'obrerisme local, fundador de CCOO a l'Hospitalet i secretari de la Unió Local des del moment de la seva fundació fins l'any 1992. Vell militant comunista, va participar en les lluites obreres  de la transició des de primera línia, regidor del primer ajuntament democràtic. Fundador de l'entitat l'Hospitalet Antifranquista i president del Pont de la Llibertat. La seva història com assenyala el llibre ha estat una vida de lluites i somnis per un món nou.

Un llibre que també servirà com a homenatge en el seu noranté aniversari que celebrarà el proper mes de juliol.

Tothom que vulgui col·laborar en fer possible el número 9 de la col·lecció Recerques-Retrats només ha de clicar l'enllaç VULL EL LLIBRE i seguir les indicacions.