Ja tenim el calendari de l'Hospitalet 2023

24/11/2022, 15:44

Un any més, el Centre d'Estudis L'Hospitalet, arriba a la cita nadalenca amb l'edició d'un nou calendari amb unes magnífiques fotografies. Mirant les dates de dues d'elles podem afirmar que reflecteixen dos instants de la vida hospitalenca dels darrers 100 anys.

La fotografia del mes de febrer es de 1917 de quan es va canviar el nom de l'antiga carretera provincial pel de carrer d'Enric Prat de la Riba. A la imatge es pot copsar la solemnitat del moment. Quasi cent anys més tard tenim una vista aèria de les obres del nou Mercat Municipal de La Florida el 2015 i que la podem trobar al mes d'agost. Com es costum al calendari del CELH, cada barri de la ciutat té una fotografia que dona fe d'algun moment de la història recent. Des del pont de Matacavalls a l'any de la famosa nevada de 1962 fins el tramvia que circulava per la carretera de Collblanc, passant per la celebració de la Festa Major de La Torrassa o d'un grup de treballadores de la indústria INDO a Santa Eulàlia.

El calendari el podeu trobar a la seu del Centre d'Estudis de l'Hospitalet en horari d'atenció al públic que podeu trobar a HORARIS

També podeu rebre el calendari a casa. Com? Fent un ingrés de 10€ al compte ES57 2100 3260 2122 00138514 CENTRE D'ESTUDIS DE L'HOSPITALET

Posant CAL 23, Nom i cognoms. Un cop fet l'ingrés envieu un correu electrònic a celh@celh.cat posant el nom cognoms, còpia de l'ingrés i l'adreça on voleu rebre el calendari i tan aviat com ho tinguem us el farem arribar.

Esperem que l'acollida del calendari amb imatges antigues de l'Hospitalet tingui el mateix èxit que els anys anteriors.