Històries de la migració a l'Hospitalet

31/05/2022, 16:45

Històries de la migració a l’Hospitalet

El divendres 27 de maig es va presentar el documental “Histories de la migració a l’Hospitalet”. Un documental amb guió i direcció de Quim Solias Huélamo i produït pel CELH que relata la historia de les migracions a la ciutat de l’Hospitalet. El documental es divideix en 5 etapes diferents, va relatant aquesta evolució històrica amb la participació de científics i persones que han viscut aquests moviments migratoris  en primera persona.

Direcció documental i guió: Quim Solias Huélamo

Producció: CELH

Vídeo i muntatge: Nina Capri

Direcció d’art i disseny gràfic: Misterio Studio (Mireia Domènech i Silvana Solias)

Animació gràfics: Daniel Barros

Música: Banda sonora - Juan i Yitzhak Chavarrías, “Sóc de l’Hospitalet” - Kike Ubieto

Locució: Narració - Marta Soria, Veu de Carles Sentís - Silvana Solias

Attrezzo: Kuanum!

Cessió Imatges i vídeo: Arxiu de L’Hospitalet, Esteve Lucerón, Família Arroyo Usero, Wikimedia Commons, Jordi Giménez, Juan Darío Hernández, Martí Domènech, MNAC, Salut Pallarès

Agraïments: Ajuntament de L’Hospitalet, Museu de L’Hospitalet i Arxiu de L’Hospitalet, Perú Ritmos y Costumbres, Centro Castellanoleonés de L’Hospitalet, Residentes Chuquisaqueños en Barcelona i Casa de Aragón. Enric Ferreras i Juana Maria Huélamo.

Participants: Adriana Gonzales, Antonio Miguel Solana, Cruz Zorita, Gisella Ramírez, Joan Camós, Luis Miguel Narbona, Manuel Domínguez, Ovídio Ríos, Quim Solias.

L’acte es va fer a la sala del Centre Cultural Metropolità Tecla Sala i hi van assistir 110 persones.

Aquest documental també el podeu veure al canal de youtube del CELH en aquest enllaç HISTÒRIES DE LA MIGRACIÓ A L’HOSPITALET DE LLOBREGAT