Èxit de la revista i de l'exposició dels 100 anys de la Florida i les Planes

25/10/2022, 10:36

La Florida i les Planes van celebrar dissabte 22 d'octubre una gran festa comunitària per celebrar el centenari de barri. La jornada, que va coincidir amb el Fòrum del Pla Integral de les Planes- Blocs Florida, va comptar amb la participació de bona part del teixit associatiu dels dos barris.

A més, durant la festa es van repartir exemplars de la revista fotogràfica que el Centre d'Estudis ha editat, en col·laboració amb el Pla iIntegral i l'Ajuntament, i que és un petit tast del llibre que estem preparant sobre el centenari del barri. De fet, es van esgotar les revistes. En aquesta línia, hi va haver un estand amb una exposició de les fotos que hi ha a la revista i que va ser tot un èxit entre els veïns que van visitar la festa.

També es va fer un homenatge a diverses persones que han contribuït amb la seva tasca al desenvolupament dels barris, com ara Clara Parramon, Nemesio Martínez, mossèn José Murillo, Dolores Ruiz i Salvador Martín.

Ara el pròxim pas serà la publicació del llibre d'història sobre el centenari de la Florida i les Planes,que el Centre d'Estudis està ultimant i que veurà la llum aviat.