El reconeixement a la feina de Jaume Valls

14/06/2021, 15:43

Tal i com dèiem fa uns dies, finalment es va poder fer l'acte de presentació del llibre biogràfic de Jaume Valls. Jaume Valls: Todo lo que pude. Memoria de una vida de luchas y sueños por un mundo nuevo. Una presentació que va anar més enllà i va acabar per ser un acte de reconeixement a la feina feta per aquest personatge nascut a Bellvís i establert a l'Hospitalet des de fa molts anys. Un homenatge a una persona solidària, i respectuosa amb tothom. Emprenedora i lluitadora per les llibertats i en contra de les injustícies. Un reconeixement que fa fer Jesús Vila, autor del text que també va ressaltar la faceta de sindicalista i de polític.

L'acte es va fer al pati del Casino del Centre de l'Hospitalet, a qui aprofitem per agrair la seva bona acollida va comptar amb l'assistència de 115 persones. L'acte també es va poder seguir pel canal del facebook de la revista l'Estaca.

L'acte va acabar amb la intervenció de Jaume Valls que va fer una repassada a algunes de les seves vivències i va tenir paraules d'agraïment i record a totes les persones amb les que ha col·laborat al llarg de la seva vida. De forma especial amb José Fariñas que és l'autor del pròleg del llibre i amic personal i que no va poder ser-hi present per la seva avançada edat i perquè viu fora de Catalunya.

L'acte també va comptar amb la intervenció de Manuel Domínguez, president del Centre d'Estudis i autor de l'epíleg de la publicació que va destacar algunes anècdotes relacionades amb el Jaume i la relació del Jaume amb el Centre d'Estudis.