El metro arriba a l'Hospitalet

13/01/2021, 18:48

Malgrat estar passant uns moments complexos i difícils, el CELH ha continuat treballant en la recuperació de la història de la ciutat. Darrerament i després de força gestions hem aconseguit establir relació amb Patrimoni històric de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB). Tot ha vingut perquè vam detectar que tenien publicacions relacionades amb el transport i després de buscar vam veure que en algunes de les seves publicacions hi apareixien referencies sobre el transport a l’Hospitalet.

La feina de la Lídia Santacana, responsable de documentació de l’entitat ha fet possible que les publicacions amb referències a l’Hospitalet puguin incorporar-se a la base de dades bibliogràfiques del CELH i així augmentar la documentació existent sobre la ciutat i poder-la fer accessible a tothom.

La relació establerta amb TMB obre la porta a futures col·laboracions tot i que de moment donades les circumstàncies no hem concretat.

Finalment, agraïm al departament de Patrimoni Històric de TMB la seva donació i el seu interès per mantenir la vinculació amb el CELH.