Construïm Ponts

09/12/2021, 08:59

La Fundació Coop57 ha llançat la campanya de captació de recursos #ConstruïmPonts, pensada per enfortir la seva estructura interna.

Els dos últims anys ha caminat al costat dels moviments socials i ha volgut ser una eina útil pels col·lectius que lluiten per la transformació social. Per això, ha donat suport a diversos projectes de l'economia social i de les lluites populars.

Algunes de les entitats que han caminat amb la Fundació Coop57 aquests dos anys són l'Asociación socieducativa Gusantina de Zaragoza amb la iniciativa de cures comunitàries "Mimbres"; l'Asociación Popular Gitana Vencedores i la seva cuina industrial comunitària; diverses entitats del món rural català en el projecte "Mon Pagès, Terra Cooperativa"; el Sindicat Popular de Manters de Barcelona; l'Asociación Mujeres Migrantes Diversas; la cooperativa Aula d'Idiomes i el seu casal d'estiu per a infants en situació d'exclusió social; l'acollida logística de la Gira Zapatista Por la Vida durant la seva visita per terres catalanes, en cooperació amb l'Assemblea Catalana de suport a la Gira Zapatista per Europa; i encara us podríem explicar més exemples.


Per continuar tota aquesta feina, la Fundació Coop57 necessita enfortir-se. Per això, ha llançat la campanya #ConstruïmPonts, per recollir donacions que donin impuls a la seva estructura i a la seva capacitat d'acció.

Us animem a sumar-vos a aquest caminar col·lectiu i que contribuïu a construir ponts de solidaritat i suport mutu.

Aquestes donacions són desgravables a Hisenda per a persones particulars, fins a un 80% en funció de l'import. En cas que vulgueu aplicar-ho a la Renda de l'any 2021, caldrà que feu la donació abans del 30 de desembre d'enguany.

Beneficis fiscals per persones jurídiques:

  • Descomptes en la quota de l’Impost de Societats pel 35% de l’import donat. Si les aportacions es mantenen o pugen en anys successius, es pot descomptar de la quota de l’IRPF el 40% de l’import donat.
  • La base d’aquesta deducció no podrà excedir del 10% de la base imposable del període impositiu. Les quantitats que excedeixin d’aquest límit es podran aplicar en els períodes impositius que concloguin en els deu anys immediats i successius.

A més, si sou una cooperativa, podeu fer la donació a través del vostre Fons d'educació i promoció (FEPC).