Congrés. "Els rius: territori societat i cultura"

28/06/2024, 22:30

El Centre d'Estudis de l'Hospitalet com a entitat que forma part de la Coordinadora de Centres d'Estudis de Parla Catalana informa de la realització del XIV Congrés de la Coordinadora de Centres d’Estudis de Parla Catalana (CCEPC), organitzat conjuntament amb l’Institut Ramon Muntaner (IRMU), que se celebrarà els pròxims 8, 9 i 10 de novembre a la sala d’actes dels Serveis Territorials de Cultura de les Terres de l’Ebre de la Generalitat de Catalunya, al Palau Oliver de Boteller de Tortosa. 

El tema triat per a aquesta edició és «Els rius: territori, societat i cultura».

Crida de comunicacions

Es podran presentar comunicacions a qualsevol dels tres àmbits del congrés:

Àmbit 1. Els rius com a camí/eix . Natura i territori

Àmbit 2. Els rius com a recurs. Història i aprofitament

Àmbit 3. Els rius com a tret d’identitat i símbol. Patrimoni i identitat

Terminis

19 de juliol de 2024, inscripció del títol de la comunicació i un resum de 1.000 caràcters, per correu electrònic a: ccepc@ccepc.cat 

20 de setembre de 2024, lliurament del text sencer de la comunicació (màxim de 30.000 caràcters, incloses notes i un màxim de cinc imatges o gràfics.

Modalitats d’inscripció

L’assistència al congrés és lliure, prèvia inscripció. Aquesta modalitat no dona dret al certificat d’assistència ni al lliurament de l’edició de les actes del congrés.

General: Amb dret a un exemplar de les actes, 50€. Sense actes, 40€.

Reduïda: Membres dels centres d’estudis, socis de l’IEC i comunicants. Amb dret a un exemplar de les actes, 30€. Sense actes, 20€.

Consultes i informació del congrés: Coordinadora de Centres d’Estudis de Parla Catalana Telèfon 93 348 585 Ext 131 i ccepc@ccepc.cat 

                                                        MES INFORMACIÓ