Acte de presentació del llibre "Jaume Valls: Todo lo que pude".

07/06/2021, 16:14

Finalment, després de més d'un any d'espera podem  anunciar la presentació del llibre "Jaume Valls: Todo lo que pude. Memoria de una vida de luchas y sueños por un mundo nuevo".

Durant la presentació també se li retrà homenatge per la trajectòria que ha portat al llarg de tota la seva vida.

L'acte es farà el 12 de juny a la pista del Casino del Centre ( C/Enric Prat de la Riba, 337; Hospitalet de Llobregat. (Per arribar-hi disposeu de: L-1 Metro i FGC parada Avinguda Carrilet; Bus: L10,L11, L52, LH2 i M12).

L'acte començarà a les 19 hores.

La presentació del llibre anirà a càrrec de José Fariñas, autor del pròleg; Jesús Vila que ha estat l'autor i Manuel Domínguez, president del Centre d'Estudis, entitat editora de la publicació.

"Després d'uns quants anys de recopilació documental i de moltes converses entre biografiat i redactor apareixen les memòries de Jaume Valls, un dels màxims representants de l'obrerisme hospitalenc, que va ser fundador de CCOO a la ciutat i secretari de la Unió Local des de la seva fundació fins l'any 1991.

"Antic militant comunista, va participar a les lluites obreres de la transcició a primera línia, fou regidor del primer ajuntament democràtic i més tard protagonista en primera persona de les pagines amargues de la ruptura del seu partit de sempre i de la reunificació posterior. Fundador de l'entitat L'Hospitalet Antifranquista i president del Pont de la Llibertat. La seva història com indica el títol del llibre, ha estat una vida de lluites i somnis per un nou món".

Jaume Valls todo lo que pude.