Presentació del llibre "Jaume Valls: todo lo que pude".

-
Centre Cultural Metropolità Tecla Sala

L’acte de presentació serà el dia 4 de setembre a les 19 hores a la sala d’actes del Centre Cultural Metropolità Tecla Sala.

El llibre de Jesús Vila amb pròleg de José Fariñas i epíleg de Manuel Domínguez, ha estat possible gràcies a una campanya de micromecenatge de la plataforma editorial Mecenix.

Es tracta d’un llibre biogràfic, fruit de la recopilació documental i de moltes hores de converses entre el Jaume Valls i el Jesús Vila. La publicació repassa amb exhaustivitat la vida del que ha estat un dels màxims representants de l’obrerisme local, fundador de CCOO a l’Hospitalet i secretari de la Unió Local des del moment de la seva fundació fins l’any 1991. Vell militant comunista , va participar en les lluites obreres de la transició des de la primera línia, regidor en el primer ajuntament. democràtic. Fundador de l’entitat l’Hospitalet Antifranquista i president del Pont de la Llibertat. La seva història com assenyala el llibre ha estat una vida de lluites i somnis per a un món nou. Un llibre que també és un homenatge en el seu norantè aniversari que s’havia de celebrar el passat 17 de juliol i que va ser suspès pel rebrot de COVID que va patir la ciutat.