Un segle d'art modern a l'Hospitalet, 1912-2012

Sala d'actes de la Biblioteca Tecla Sala

El dijous 1 de juliol a les 19 hores es farà la presentació del llibre "Un segle d'art modern a l'Hospitalet, 1912-2012".

Una mirada al passat per tal d'esbrinar quines han estat les claus que han configurat l'art modern a l'Hospitalet durant el segle XX i escriure el relat que fonamenta el nostre present. Una recerca de la historiadora i crítica de l'art Rosa Queralt sobre el vincle que l'Hospitalet ha mantingut amb el fet artístic malgrat les batzegades de la seva història recent.

La presentació comptarà amb la participació de Daniel Giralt-Miracle, historiador de l'art i col·laborador d'iniciatives artístiques a l'Hospitalet durant la dècada dels anys seixanta; Josep Parera, president del Cercle Artístic de Sant Lluc, exdirector del Centre d'Art Alexandre Cirici de l'Hospitalet i impulsor de l'HospitaletART; Joan Soto, membre fundador l'any 1963 del Grup "Alpha 63" i promotor dels projectes: Escola d'Estudis Artístics i del Patronat Municipal de Cultura de l'Hospitalet a la dècada dels 70 i David Quirós, tinent d'alcalde de l'Àrea d'Educació i Cultura de l'Ajuntament de l'Hospitalet.