Taula Rodona. "Donar testimoni, dia a dia..."

-
Fòrum virtual

Des de fa 7 anys al Fòrum s'hi han anat trobant persones  de diferents tradicions religioses i conviccions per compartir l'alegria de les festes, reflexionar, debatre i cooperar en accions conjuntes d'àmbit ciutadà i coneixer-se una mica més.

Des de la commemoració dels 500 anys de la Reforma, cristians de diferents tradicions han participat a diverses activitats, que els han mogut a treballar per canviar la mirada, acabar amb esteriotips falsos, facilitar el coneixement, i reconèixer els valors de l'altre, configurant un àmbit específic, el Fòrum de l'Hospitalet.

És en aquest context que tenim la trobada del 20 de juny de 2020. Amb  un doble objectiu: contribuir a trencar prejudicis, promovent la confiança entre la pluralitat d'esglésies cristianes de l'Hospitalet; i afavorir la implicació en l'entorn i el compromís amb la vida ciutadana.

Una de les parts serà l'acte públic al que us convidem, sobre la presència i testimoni dels cristians en l'entorn, dia a dia (treball, ciutat,...)

Aquest acte serà el proper 20 de juny a partir de les 17 hores de forma virtual, mitjançant la plataforma Zoom. Us podreu connectar a la trobada a partir de les 16.50 hores a https://us02web.zoom.us/j/89910369514

A la taula rodona hi participaran: Jaume Llenas, Assessor en l'àmbit estatal dels Grups Bíblics Graduats; Coordinador del Moviment de Lausana España i ex Secretari General de l'Aliança Evangèlica Espanyola. i Pepe Rodado, Capellà obrer, consiliari de la Joventut Obrera Cristiana i Acció Catòlica Obrera, i director del secretariat interdiocesà de la Pastoral Obrera de Catalunya.