Ruta Candeliana a l'Hospitalet de Llobregat

l'Hospitalet
Entrada de pagament

El proper 25 d'abril a partir de les 11 hores, s'organitza "La Ruta Candeliana a l'Hospitalet de Llobregat", en el marc de l'activitat  "Sortides literàries",organitzades per la Biblioteca Tecla Sala.

L'itinerari començarà a les 11 hores i el punt de trobada serà  la parada del Metro de la Línia 5 Can Vidalet (sortida Carrer de l'Hortènsia) i finalitzarà a la seu del CELH, al Centre Cultural Metropolità Tecla Sala.

Per participar, cal fer la reserva prèvia en el següent enllaç INSCRIPCIONS.

Al llarg de l'any 1963 Paco Candel va fer una sèrie de visites a alguns barris de Barcelona, de les poblacions del seu voltant i de la comarca del Baix Llobregat acompanyat d'una persona que li anava explicant la situació de cada lloc visitat. Alguns d'aquests llocs eren de l'Hospitalet i van quedar reflectits en la seva obra "Els altres catalans". Aquesta ruta vol recordar i recuperar aquests espais descrits per Paco Candel que va acabar tenint una vinculació especial amb la ciutat de la qual en va ser regidor.

La ruta té una durada aproximada de 2.30 hores. Els assistents hauran de complir les normes sànitaries imposades per la pandèmia i es recomana portar calçat comòde.