Presentació del llibre Remunicipalícese

Sala d'actes del Centre Cultural Tecla Sala

 Us convidem a la presentació del llibre

“Remunicipalícese” d’Alejandro Caamaño. La presentació es farà el proper divendres 5 de maig a les 18 hores a la sala d’actes del Centre Cultural Metropolità Tecla Sala (Av. Josep Tarradellas i Joan, 44).

La presentació anirà a càrrec de l’autor, l’Alejandro Caamaño

Remunicipalícese aborda les diferents perspectives del dret a l'aigua i com garantir-lo per part de les Administracions Públiques. L'objectiu d'aquest llibre també és analitzar i valorar la pertinença del projecte alternatiu elaborat i promogut per l'Àrea Metropolitana de Barcelona, que proposa una gestió pública de l'aigua més eficaç que l'actual, amb una adequació de tarifes al tipus de consumidor, sempre amb un diàleg constant amb els ciutadans i institucions i sensible a la crisi mediambiental en proposar el tractament de contaminants i microplàstics.

 L’Alejandro és doctorant en Sociologia, màster en Sociologia, expert en Estudis Urbans per la Universitat de Barcelona juntament amb l'Observatori DESC i la Cooperativa Hydra, llicenciat en Ciències Polítiques i Administració per la Universitat de Barcelona, especialitzat en Polítiques Públiques i capacitat en nombrosos cursos de gestió i resolució de conflictes, presa de decisions, negociació i comunicació. En Els Llibres de la Catarata ha publicat també El Manifest Municipalista (2021).