Presentacio del llibre "Els altres parroquians. Immigració i parròquies a la Catalunya metropolitana (1950-1980)".

Casa de Reconciliació de Can Serra

Acte de presentació del llibre « Els altres parroquians. Immigració i parròquies a la Catalunya metropolitana (1950-1980)».

 Us convidem a l’acte de presentació d’aquesta nova publicació de la col·lecció “Recerques-Retrats” del CELH que tindrà lloc el proper 11 de novembre  a les 19 hores a la Casa de Reconciliació de Can Serra (  Av Can Serra, 80. (Metro L-1 Rbla J Oliveras/ L-5 Can Vidalet. Renfe l’Hospitalet i LH 2 de Bus.)

La presentació del llibre anirà a càrrec de Francisco Javier Rodríguez Baena autor de la publicació.

El record de la convivència de les formes de viure la fe es el punt de partida del llibre que us presentem i que porta al Francisco Javier a reflexionar sobre el paper que van fer les parròquies de barri, moltes d’elles erigides i construïdes els anys 60 del segle XX, quan el fenomen de la immigració intrapeninsular va assolir el seu zenit en xifres. Per aquesta raó, el marc temporal de la recerca abasta les dècades dels anys 50, 60 i 70 del segle XX, precisament els anys del boom migratori al Principat tot i que també  hi ha referències a esdeveniments i  documents anteriors i posteriors a aquelles dècades, que en fan  al·lusió o bé serveixen per enfortir el fil argumental.