La memòria de l'aigua

Associació Cultural Assaig 7

El proper 6 d'octubre, a les 19 hores a l'Associació Cultural Assaig 7 es farà l'acte de presentació del llibre "La memòria de l'aigua". Una publicació en la que es visibilitzen tres projectes d'investigació: Industrias &Talleres, Ciudadanías y territorios y La Memòria de l'aigua, apropaments experimentals y sensibles a la ciutat de l'Hospitalet. Investigacions i produccions artístiques que contribueixen a la construcció del coneixement d'un territori a partir de processos de trobada i diàleg, que tenen el potencial d'estimular afectes i debats per pensar junts en el futur.

A l'acte es farà la presentació del llibre i la projecció de la peça audiovisual La memòria de l'aigua. També hi haurà una taula de diàleg amb Luz Muñoz, comissària i directora d'Espai 10: Laboratori de les arts contemporànies i Andrea Leria, artista- investigadora i directora d'Assaig 7.

Aquest projecte ha comptat amb el suport del CELH que ha posat a la seva disposició, el seu fons documental i bibliogràfic i ha facilitat el contacte amb testimonis que han participat en aquesta iniciativa. La publicació ha estat possible gràcies al suport de l'Ajuntament de l'Hospitalet.