Estrena del documental "Històries de la migració a l'Hospitalet"

Centre Cultural Metropolità Tecla Sala
Reserva prèvia

 

El dia 27 de maig a les 18:30 es portarà a terme l’estrena del documental “Històries de la migració”, a la Sala d’Actes del Centre Cultural Metropolità Tecla Sala. Aquest documental, ha estat produït pel CELH, Misterio Studio i Nina Capri, i dirigit per Quim Solias.

Per a poder assistir a l’estrena, cal inscriure’s en el següent enllaç:https://my.weezevent.com/histories-de-la-migraco-a-lhospitalet-estrena-del-documental

El documental fa un recorregut sobre els estudis i les vivències en diferents moments de la història de la ciutat amb la immigració com a fil conductor. 

El documental s’ha fet des d’una perspectiva doble. D’una banda, busca indagar sobre experiències vivencials de la mà de persones que han viscut moments migratoris entre els anys 60 i l’actualitat. D’altra banda, tracta d’incorporar el discurs científic sobre els moviments migratoris a través del relat d’historiadors, sociòlegs i antropòlegs.

La intenció d’aquest documental és la de mostrar que els fenòmens migratoris estan replets de particularitats i d’històries personals, i que la Història de L’Hospitalet és en gran part una història sobre la migració.

El resultat estarà disponible després de l’estrena en el canal de YouTube de l’entitat.