El documental "Veus migrants" continua el seu viatge per la ciutat

Biblioteca La Bòbila; Pl de la Bòbila, 1 de l'Hospitalet

El proper 26 de juny  a les 19 hores a  la biblioteca  La Bòbila es farà la projecció del  documental “Veus migrants”. Una producció del Centre d'Estudis de l’Hospitalet que ha comptat amb el suport de l’Àrea d’Educació de l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat.

 “Veus migrants” ha estat realitzat i dirigit per Martha Cecilia Cedeño- PérezJavier Requena Raboso. Juntes han realitzat els documentals  Intersticios (2021) i L’Hospitalet. Territori de cultures vives (2022).

Martha Cecilia Cedeño- Pérez, és doctora en Antropologia de l’espai i el territori, Màster en Educació per l’art i animació sòcio-cultural, diplomada en realització de documentals amb perspectiva de gènere i Filòloga hispànica. També és professora universitària, poeta i editora. Com a realitzadora ha creat i dirigit el curtmetratge Cinc Plans (2013)

Javier Requena Raboso, és llicenciat en Pedagogia, fotògraf i diplomat en realització de documentals amb perspectiva de gènere.  Sota el pseudònim El Tío Carretilla ha dirigit els documentals Línia Roja (2017) i Un satélite llamado ciudad (2022), així com vídeos de promoció teatral o de difusió per l’Arxiu Municipal de Gavà.

Aquesta projecció es fa dins dels actes de la festa major del barri.