Dones de l'Hospitalet

CRP Hospitalet c/Riera del Canyet,43

El proper dia 15 de novembre dins del projecte Conèixer l'Hospitalet, que organitzen el Casalet, el Centre de Recursos Pedagògics de l'Hospitalet, el Museu de l'Hospitalet i el Centre d'Estudis de l'Hospitalet i que s'adreça al professorat de la ciutat amb l'objectiu de donar eines per a conèixer i treballar aspectes destacats de l'Hospitalet, es fa la conferència "La història de l'Hospitalet amb perspectiva de genère. Les dones de Provençana". Un mètode, una forma de mirar de qüestionar i de treballar plegats.

La xerrada vol donar a conèixer el que algunes dones de la Provençana medieval fins el segle XVII han fet en nom propi o com a col·lectiu i el que els han fet a elles. Deixant de banda els judicis de valor, veurem com els sistemes de poder releguem la seva presència i actuació.

La conferència anirà a càrrec de M. Ángeles Garcia- Carpintero Sánchez-Miguel. Mestra jubilada, pedagoga i escriptora. Interessada en el llenguatge, el coneixement que es fomenta a partir de l'experiència, el compartir històries de vida i la participació en les causes comunes de la ciutat.

La conferència començarà a les 17.30 hores.

Si voleu més informació d'aquesta i de les altres activitats programades dins d'aquest projecte podeu visitar el web del CRP de l'Hospitalet Conèixer l'H