Carme Ballester, molt més que la senyora Companys

Regidoria del Districte I

Un any més recordem la figura del Molt Honorable President de la Generalitat de Catalunya, Lluís Companys amb motiu de l'aniversari del seu afusellament el 15 d'octubre de 1940.

Enguany la protagonista de la xerrada serà la seva esposa, Carme Ballester. Amb el títol, "Carme Ballester, molt més que la senyora Companys". La conferència se centrarà en explicar la seva vida, la seva relació amb el president Companys, el seu compromís polític i la seva tasca des de l'exili per recordar i preservar la memòria del president i marit que havia estat afusellat.

La conferència anirà a càrrec d'Oriol Dueñas Iturbe, Doctor en història contemporània i professor del departament d'història i arqueologia de la Universitat de Barcelona. L'Oriol també destaca pels seus estudis sobre la recuperació econòmica de Catalunya o el port de Barcelona com a objectiu militaar durant la guerra civil.

La xerrada es farà el proper dijous 13 d'octubre a les 19 hores a la sala d'actes de la Regidoria del Districte I (Rambla Just Oliveras, 23).