5a Jane's Walk. L'Hospitalet i l'esport

L'Hospitalet

L'Hospitalet ha participat de la història esportiva del nostre país gairebé des dels inicis. Amb el temps el peculiar desenvolupament de la ciutat va modelar la seva història esportiva amb els seus propis camins.

Camins ara sovint oblidats i que no han perdurat en la memòria col·lectiva. La societat hospitalenca s'organitza tossudament. L'esport forma pArt de la nostra ciutat i de la seva història social i el coneixement de la seva evolució ens ajuda a entendre-la.

Analitzar el paper de les classes socials, valorar la vertebració local, tornar  a pensar en la imatge i la identitat de la ciutat, fer-nos grans preguntes sobre la ciutat del segle XX ens ajudarà a entendre-la  i a construir la ciutat del segle XXI.

Una passejada amb veïns i testimonis que ens parlaran en primera persona de l'esport a la nostra ciutat. Vine i sigues part d'aquesta experiència única que no sols celebra, sinó que també reivindica, uneix i honra el passat, el present i el futur de la nostra ciutat.

Aquesta cinquèna edició de la Jane's Walk de l'Escola Sant Ramon Nonat serà el proper 6 d'abril, la passejada començarà a les 10 hores al Parc de la Marquesa.