Presentarem el llibre "Diversitat religiosa a l'Hospitalet".

-
Centre Cultural Metropolità Tecla Sala

El proper dia 22 de setembre a les 19 hores, el Joan Camós, el Quim Cervera i el Josep M Pujol presentaran el llibre número 11 de la col·lecció "Josefina Gómez Olivares " a la sala d'actes del Centre Cultural Metropolità Tecla Sala. Una presentació a la que hi sou convidats i convidades. La benvinguda i presentació de l'acte anirà a càrrec de Manuel Domínguez López, president del CELH.

La publicació que presentem és el resultat de la recerca feta per Quim Cervera, Josep M. Pujol i Joan Camós, que plasma la diversitat  religiosa, espiritual i conviccional que es pot trobar a l'Hospitalet. Un llibre que vol ser una eina útil  a la convivència i a les formes de construir una ciutat més justa i solidària. Amb els coneixements del llibre, es vol contribuir a normalitzar el fet religiós i conviccional i visibilitzar-lo i analitzar la diversitat i a la vegada contribuir a augmentar la tolerància, el respecte i la fraternitat entre la diversitat. Aquesta diversitat que avui ens sembla un fet nou, de fet ja és una realitat a finals del segle XIX i es presenta en el llibre la història de la primera església evangèlica al carrer Xipreret, ja al 1876. La publicació també voldria obrir oportunitats per relacionar les diferents comunitats religioses i espirituals així com les entitats i grups que expressen diferents conviccions i que col·laboren a enriquir la ciutat amb la diversitat.

Tenint en compte en la situació que ens trobem i donades les limitacions d'aforament, ens veiem en la necessitat de demanar que les persones que vulguin assistir a la presentació d'aquesta publicació ho sol·licitin a través del formulari que s'obre en aquest enllaç.

Nom de l'Activitat: PRESENTACIÓ LLIBRE DIVERSITAT RELIGIOSA

Important: AFORAMENT MÀXIM 41 PERSONES