Mostra de Cinema Espiritual de Catalunya

Un any més us convidem a participar a la Mostra de Cinema Espiritual de Catalunya que en la seva XVII edició torna a l'Hospitalet.

Aquesta activitat estava prevista fer-la al Centre Municipal Ana Díaz Rico i al Centre Cultural de Collblanc- Torrassa. Però la COVID-19 ens ha fet reajustar la programació per poder-ho fer on-line.

La primera pel·lícula que us proposem és "La sal de la Terra". Una producció francesa de l'any 2014 de Wim Wenders i Juliano Ribeiro de 100 minuts.

Aquest documental sobre el fotogràf Sebastião Salgado presenta diferents situacions que manifesten la col·lisió humana i social actual. No es tracta només de mostrar paisatges espectaculars i fauna i flora exòtiques com a homenatge a la bellesa del planeta, sinó que també és una reflexió sobre les desigualtats i els interrogants que ens palntegem com a raça humana.

La presentació i posterior col·loqui anirà a càrrec d'Amparo Gómez, del Servei dels Focolars de Catalunya. L'activitat serà el proper 20 de novembre a partir de les 18.30 hores i es podrà seguir mitjançant l'enllaç https://forms.gle/DQdsbnFu5siZCaSLA