Les (Re) voltes confinades

L'emergència sanitària de la COVID-19 fa que les (Re) voltes, el projecte que fem conjuntament amb Òmnium Cultural, en el que programem passejades guiades en grup per la nostra ciutat on el fil conductor són els relats de les persones i entitats protagonistes de les lluites i processos de transformació social, siguin ara (RE) VOLTES CONFINADES. El projecte que s'ha adaptat a la situació sanitària actual, es presenta en format streaming, i constarà  d'un cicle de 6 (Re) voltes en línia i en directe on podrem escoltar les veus protagonistes dels barris de la Mina, el Bon Pastor, El Crmel, les barraques de la Perona, El Centre Històric de Lleida i els polígons de l'Hospitalet, en la qual participem com entitat.

El cicle comença el 5 de novembre amb la (Re)volta de La Mina, en la que es construiran mapes imaginaris sobre la seva història, les lluites que la protagonitzen, la gent que l'hasbita i les seves histories més enllà de les seves fronteres visibles.

Aquesta (Re) volta es podrà seguir en aquest enllaç https://www.youtube.com/watch?v=Lc8tkVeFZwE a partir de les 19 hores.

Com funcionen aquestes (Re)voltes? Les 6 (Re)voltes es plantegen com una conversa entre veïns i veïnes del barri o la ciutat que són i han estat protagonistes de les lluites de transformació social. Aquesta està acompanyada d'un membre d'una entitat comunitària referent del barri o ciutat i una persona dinamitzadora, que moderarà la conversa.

Com es podran seguir les (Re)voltes? Es podran veure a través de streaming pels canals digitals d'Òmnium Cultural.

Com ens podem connectar? A l'hora que comenci l'activitat et podràs connectar a l'enllaç de youtube que hem posat per aquesta primera (Re) volta i per les altre trobaràs els enllaços a la pagina web https://lesrevoltes.cat, o als diferents posts de Xarxes Socials.               

S'hi pot participar? Si, hi tant! A través del xat del canal de youtube podràs fer comentaris i aportacions, que el dinamitzador o dinamitzadora de l'acte recollirà i transmetrà als ponents. També podràs fer preguntes o explicar la teva experiènia personal.

Cal inscripció? No cal inscripció, tot i que recomanem que t'hi inscriguis per poder garantir un millor funcionament de l'acte i perquè d'aquesta manera, podràs rebre informació relativa al projecte.

Esperem que aquesta nova modalitat de les (Re) voltes també sigui del vostre interès.